Naar hoofdinhoud

Onze werkplaats

Wij willen het leven van mensen makkelijker, leuker en inspirerender maken. Dus ontwikkelen we al meer dan 10 jaar geweldige apps voor hockeyers, artsen, skiërs, festivalgangers, audiciens, wandelaars en reizigers.

En weet je wat het mooie is? Iedere dag gebruiken honderdduizenden mensen onze apps op tablet, desktop of mobiel. In Nederland en in de rest van de wereld. Voor ons is dat de kick. Want, we maken apps voor mensen. Daarom begint de bouw van iedere nieuwe app met een uitgebreide analyse van de mensen die ‘m gaan gebruiken. Wat drijft hen? Welke problemen hebben ze? Waar worden ze blij van? En hoe kunnen wij hen helpen? Die informatie en inzichten zijn de basis voor al onze apps.

Dit maken we

We ontwikkelen native (iOS en Android) apps, webapps en hybride apps. Dit doen we met een relevant idee, uitstekend design, waardevolle content en geweldige techniek.

Apple i OS logo Android Robot HTML5 1 Color White

We houden het wel graag simpel

Daarom werk je direct samen met designers en developers in Nederland. Zonder productowners of andere tussenschakels. Appmanschap is bewust compact en dat zullen we ook altijd blijven. Alle teamleden hebben ownership en voegen waarde toe voor jou als klant. Een slim geregeld samen-werk-proces doet de rest.

Deze mensen zijn Appmanschap

Gerhard

Gerhard Bos

iOS/Web developer

Marc

Marc Ankersmid

Strateeg

Almeric

Almeric Boerman

Android/Web developer

Roy

Roy Deen

iOS/Web developer

Peter

Peter van Raaij

Android/Web developer

Simone

Simone Meeboer

Office - en Projectmanager

Rainaldo

Rainaldo Dijkman

Web developer