King/Queen of the office

(18-32 uur per week)

Wat je precies gaat doen dat weten we eigenlijk nog niet. Het zit namelijk zo, developers (dat zijn die gasten die de hele dag achter de computer zitten) kunnen geweldig programmeren en je kunt er ook flink mee lachen. De rest van de werkzaamheden vinden ze, netjes gezegd, niet zo heel erg leuk. Denk dan aan onze eigen communicatie, social media, planning, projectmanagement, plannen schrijven, presentaties in elkaar fietsen en facturering. En dat mag jij dus gaan doen. En nog heel veel andere dingen die we nu nog niet verzonnen hebben. We hebben nog even gekeken of er bij andere bedrijven soortgelijke functies zijn. Nee dus, maar een ding is zeker. Jij wordt de King/Queen van ons kantoor. We zullen je op handen dragen, koffie voor je halen en je minimaal een paar keer per dag vertellen hoe geweldig we je vinden. Ook vragen we ons regelmatig af hoe we het vroeger in godsnaam zonder je gered hebben.

We maken apps die mensen graag gebruiken!

Je wilt vast ook nog wel even weten wat we de hele dag doen? Wij willen het leven van mensen makkelijker, leuker en inspirerender maken. Dus ontwikkelen we al meer dan 10 jaar geweldige apps voor hockeyers, artsen, skiërs, festivalgangers, audiciens, wandelaars en reizigers. En weet je wat het mooie is? Iedere dag gebruiken honderdduizenden mensen onze apps op tablet, desktop of mobiel. In Nederland en in de rest van de wereld. Voor ons is dat de kick. Want, we maken apps voor mensen. We zijn bewust klein en dat zullen we ook altijd blijven. We werken graag samen op kantoor, jawel met kroeg, biljart en flipperkast, maar we werken ook net zo makkelijk af en toe vanuit huis.

Nu kom je op het moment in deze advertentie waar we je gaan vertellen wat we je allemaal te bieden hebben. Maar het leek ons ook wel leuk om eens te beginnen met alles wat je bij ons niet krijgt. Goed, komt ie: bij ons krijg je geen glijbaan in je kantoor, geen ultra healthy vegan lunch, geen stoelmassage, geen wekelijkse strijkservice, geen vitaliteitsprogramma en we hebben ook geen huis-coiffeur.

Kamerplant 1306399510

Van ons krijg je

 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
 • Alle kans om te leren, groeien en ontwikkelen.
 • Een klein team met 5 fanatieke collega’s.
 • Prima voorwaarden.
 • Veel vrijheid om je eigen tijd in te delen en om (deels) thuis te werken.
 • Wijn, bier & chips.
 • Je eigen ontwikkelbudget.
 • Eigen kamerplant.
 • Elke dag fijne koffie van Fred.

Ok, het woord is gevallen, kamerplant. We snappen dat je in eerste instantie misschien wat teleurgesteld bent over het ontbreken van het yoga-uurtje of je dagelijkse smoothie met chia zaad. We begrijpen ook dat het leven van een fanatieke Office King/Queen soms niet altijd even makkelijk is. Daar hebben we wat briljants op gevonden! Voor iedereen die bij ons werkt een eigen kamerplant. Om te verzorgen, tegen aan te lullen en te knuffelen. Niet verkeerd, toch?

Nog even dit

We hebben je keihard nodig, maar om te voorkomen dat er gepensioneerde zeelieden of makelaars gaan solliciteren even een paar kleine verzoekjes.

 • HBO-achtige opleiding of werkniveau.
 • Kennis en liefde voor marketing/media/online.
 • Goede taalbeheersing NL en liefst ook ENG.
 • Super goede digitale skills.
 • Je bent geen zeikerd.
 • Er is minimaal ergens in Nederland op een kantoor al een standbeeld voor je opgericht of je hebt de drive dat te bereiken.

Kut de krap

Je snapt het nu waarschijnlijk wel, jij zorgt ervoor dat je toekomstige collega’s aan hele dikke projecten voor o.a. Abbott (Europe + VS), KNHB, Nederlands Film Festival en Sneeuwhoogte.nl kunnen werken. Prachtige applicaties die iedere dag door honderdduizenden mensen wereldwijd gebruikt worden. Meer info of interesse, neem contact op met onze chief Gerhard: [email protected] of +31 (55) 303 19 47.