Skip to content

We maken apps die mensen graag gebruiken!

Wij willen het leven van mensen makkelijker, leuker en inspirerender maken. Dus ontwikkelen we al meer dan 10 jaar geweldige apps voor hockeyers, artsen, skiërs, festivalgangers, audiciens, wandelaars en reizigers. En weet je wat het mooie is?
Iedere dag gebruiken honderdduizenden mensen onze apps op tablet, desktop of mobiel. In Nederland en in de rest van de wereld. Voor ons is dat de kick.

Want, we maken apps voor mensen.

Collega/Stormtrooper/Back-end developer

(32-40 uur per week)


Dit ga je doen
Samen met ons hele vette digitale shit maken, waarbij jij blij wordt van de back-end van (native en hybride) apps, platforms en api’s. Hoeven we niet verder uit te leggen, toch? We ontwikkelen o.a. in Kotlin, Swift, PHP, Vue en maken gebruik van Laravel, CraftCMS, GIT en CI. We werken met hoge ontwikkelstandaarden en al onze code is getest.

Zo werken we
We zijn bewust compact en dat zullen we ook altijd blijven. We werken rechtstreeks samen met onze klanten. Zonder productowners, projectmanagers of andere tussenschakels. Alle teamleden hebben veel vrijheid en verantwoordelijkheid en voegen allemaal direct waarde toe. Een slim geregeld samen-werk-proces doet de rest. We werken graag samen op kantoor, jawel met kroeg, biljart en flipperkast, maar we werken ook net zo makkelijk af en toe vanuit huis.

Van ons krijg je

  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
  • Alle kans om te leren, groeien en ontwikkelen.
  • Een compact team met 6 fanatieke collega’s.
  • Prima voorwaarden.
  • Vrijheid om je eigen tijd in te delen.
  • Elke dag fijne koffie van Fred.
Foto stormtrooper

Allemaal leuk natuurlijk, maar bovenal werk je samen met je toekomstige collega’s aan stevige projecten voor o.a. Abbott, KNHB, Chow en Sneeuwhoogte.nl. Prachtige applicaties die iedere dag door honderdduizenden mensen wereldwijd gebruikt worden.

Meer info of interesse, neem contact op met onze chief Gerhard, [email protected] of +31 (55) 303 19 47.

Ook freelance samenwerken is voor ons prima mogelijk.

Iets verkopen nav de advertentie? Doe maar liever niet.

Need help with your digital issue?
We’d be happy to help.

Contact us