Skip to content

Stage development voor vette digitale shit + eigen kamerplant

Speciaal voor stagiaires
Ben je op zoek naar een hele suffe onderzoeksopdracht over een onderwerp dat eigenlijk niemand interesseert om er vervolgens een rapport over te schrijven dat niemand leest?
Succes, man! Wil je samen met ons hele vette digitale shit maken en alles leren over hoe je een hardcore developer wordt? We zijn er voor je!

Tegen alle regels van een goede personeelsadvertentie in, leek het ons wel leuk om eens te beginnen met alles wat je bij ons niet krijgt. Goed, komt ie: bij ons krijg je geen glijbaan in je kantoor, geen ultra healthy vegan lunch, geen stoelmassage, geen wekelijkse strijkservice, geen vitaliteitsprogramma en we hebben ook geen huis-coiffeur. Ook goed om te weten, als je bij ons serieus over agile werken, scrumteams en productowners begint te praten, beginnen we eerst een beetje nerveus te grijnzen, daarna lopen we netjes de kamer uit, om vervolgens op de gang over de grond te rollen van het lachen. Dat gezegd hebbende, wil je misschien wel weten wat we dan wel doen en hoe geweldig we het zouden vinden als jij met ons mee wilt doen.

Kamerplant

We maken apps die mensen graag gebruiken!

Wij willen het leven van mensen makkelijker, leuker en inspirerender maken. Dus ontwikkelen we al meer dan 10 jaar geweldige apps voor hockeyers, artsen, skiërs, festivalgangers, audiciens, wandelaars en reizigers. En weet je wat het mooie is? Iedere dag gebruiken honderdduizenden mensen onze apps op tablet, desktop of mobiel. In Nederland en in de rest van de wereld. Voor ons is dat de kick. Want, we maken apps voor mensen.

Klein team, grote projecten

We zijn bewust klein en dat zullen we ook altijd blijven. We werken rechtstreeks samen met onze klanten. Zonder productowners, projectmanagers of andere tussenschakels. Alle teamleden hebben echte vrijheid en zijn verantwoordelijk voor hun eigen projecten. Een slim geregeld en nuchter samen-werk-proces doet de rest. We werken graag samen op kantoor, jawel met kroeg, biljart en flipperkast (dat dan weer wel), maar we werken ook net zo makkelijk af en toe vanuit huis.

Wat ga je doen?

Samen met ons hele vette digitale shit maken, waarbij we snappen dat jij nog aan het begin staat van jouw glanzende developerscarrière en je vooral gruwelijk veel wilt leren. En daar krijg je bij ons alle kans voor. We maken (native en hybride) apps, platforms en api’s. En jij mag het allemaal gaan proberen en uitvogelen wat je het mooist vindt om te doen. We ontwikkelen o.a. in Kotlin, Swift, PHP, Vue en maken gebruik van Laravel, CraftCMS, GIT en CI. We werken met hoge ontwikkelstandaarden en al onze code is getest.

Van ons krijg je

  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
  • Alle kans om te leren, groeien en ontwikkelen.
  • Een klein team met 6 fanatieke collega’s.
  • Stagevergoeding
  • Alle vrijheid om je eigen tijd in te delen en om (deels) thuis te werken.
  • Bier en chips.
  • Eigen kamerplant
  • Elke dag fijne koffie van Fred.

Ok, het woord is gevallen, kamerplant. We snappen dat je in eerste instantie misschien wat teleurgesteld bent over het ontbreken van het yoga-uurtje of je dagelijkse smoothie met chia zaad. We begrijpen ook dat het leven van een fanatieke developer soms best eenzaam kan zijn. Daar hebben we wat op gevonden! Voor iedereen die bij ons werkt een eigen kamerplant. Om te verzorgen, tegen aan te lullen en te knuffelen. Niet verkeerd, toch?

Kut de krap

Allemaal leuk natuurlijk, maar bovenal werk je samen met je toekomstige collega’s aan hele dikke projecten voor o.a. Abbott (Europe + VS), KNHB, Nederlands Film Festival, Chow en Sneeuwhoogte.nl. Prachtige applicaties die iedere dag door honderdduizenden mensen wereldwijd gebruikt worden. Meer info of interesse, neem contact op met onze chief Gerhard: [email protected] of +31 (55) 303 19 47.

Wil je freelance samenwerken? Voor ons ook prima, maar dan krijg je natuurlijk geen eigen kamerplant!

Need help with your digital issue?
We’d be happy to help.

Contact us